Espressor automat KRUPS Intuition EA870810

Espressor automat KRUPS Intuition EA870810, 15 bari, indicatori luminosi, tehnologie Quattro Force, 3 pre-setari intensitate, functie spumare lapte, functie memorare favorite, negru

> VEZI OFERTA AICI la eMAG <

Noul sistem intuitiv cu semnalizare luminoasa pentru nivelul de apa si cafea, te va ghida in procesul de preparare a bauturilor tale favorite, dar si in procesul de intretinere al aparatului.

Cateva caracteristi care fac ca acest expresor sa fie unul din cele mai cautate expresoare de la Krups:
– Noul sistem intuitiv, cu semnalizare luminoasa pentru nivelul de apa si cafea, te va ghida in procesul de preparare a bauturilor tale favorite pentru a obtine rezultate perfecte de fiecare data, mai simlu si mai usor;
– Sistemul Quattro Force acopera fiecare pas al prepararii cafelei pentru o aroma desavarsita: rasnire optimizata, presare, infuzare si curatare automata;
– 4 retete presetate personalizabile si functie pentru spumarea laptelui;
– Memoreaza pana la 2 retete personalizate fix pe gustul tau;
– Bauturi perfecte chiar de la prima ceasca datorita panoului de control usor de utilizat, cu acces direct pentru fiecare reteta (espresso, ristretto, cafea lunga sau apa fierbinte);
– Control manual pentru functia de spumare a laptelui ce-ti va permite sa prepari retete delicioase de cappuccino, latte macchiato si multe altele;
– Bucura-te de bauturi lungi sau scurte datorita duzei ajustabile, in functie de inaltimea cestii folosite
– Uita de grija curatarii aparatului datorita functiei de curatare automata;
– Acces frontal, usor si rapid catre recipientul de colectare a cafelei macinate;
– Design compact si elegant, ideal pentru orice bucatarie.

Cu o simpla apasare de buton treci de la Espresso la Lungo, poti ajusta intensitatea, cantitatea si prepara pana la 2 bauturi pe baza de cafea in acelasi timp. Ai posibilitatea sa prepari retete personalizate exact asa cum iti plac. In plus, poti adauga o spuma fina si catifelata datorita functiei de spumare a laptelui si astfel poti sa experimentezi posibilitati nelimitate.

Interfata intuitiva dispune de butoane tactile pentru fiecare functie, usor de utilizat pentru confort sporit, dand posibilitata de a te bucura de prima ceasca de cafea perfect preparata intr-un timp scurt.

Espressorul ofera o varietate de retete datorita duzei ajustabile, oferind posibilitatea de a prepara atat bauturi lungi, cat si scurte.

Sistemul manual de spumare a laptelui ofera posibilitati nelimitate pentru a prepara bauturi fine, intense si delicate, perfecte de fiecare data.

Verifica pretul actualizat la eMAG

Aparatul dispune de functie de curatare automata, vei avea nevoie de o simpla tableta de curatare pentru a asigura o functionare optima si indelungata a acestui model de espressor.

Transport Gratuit cu eMAG Genius >> vezi detalii

Pret aproximativ la reducere: 1900 lei (08.02.2021)
Garantie inclusa: Persoane fizice – 24 luni

Review 25 August 2020
E primul Expresor automat pe care l-am achiziționat vreodată, întotdeauna am vrut sa am control asupra preparararii cafelei.
Asta până am găsit varietatea de opțiuni pe care oferă Krups cu acest model.
Mi-am personalizat granulația cafelei la măcinare, concentrația, cantitatea de apă. Iar aparatul a memorat cafeaua favorita ca să nu setez aparatul de fiecare dată.
Este simplu de instalat, cu design plăcut, intuitiv. Ce mi-a plăcut foarte mult la acest aparat față de altele, este faptul că extracția să face foarte rapid, indiferent dacă îți prepari un Ristretto sau un Americano.
Mi s-a părut foarte utilă funcția de auto curățare Și senzorii cu avertizare luminoasă care te anunță când e nevoie să realimentez cu apă, cafea, sau când trebuie să golești compartimentul unde se acumulează zațul.