Espressor automat Melitta® Solo Pure Black E950-222

Espressor automat Melitta® Solo Pure Black E950-222

Espressor automat Melitta® Solo Pure Black E950-222, 1400W, 15 bari, 1.2l, Rezervor boabe, Slim 20cm, Negru

> VEZI OFERTA AICI la eMAG <

Espressoarele automate Melitta au un design compact, sunt foarte usor de utilizat si de intretinut si, in plus, sunt prevazute cu sistem de rasnire din otel inoxidabil premium, special conceput pentru a reduce zgomotul in timpul rasnirii boabelor.

Cateva caracteristi care fac ca acest expresor sa fie unul din cele mai cautate expresoare de la Melitta:
– Sistem de pre-infuzare: Aroma Extraction System
– Design compact, futurist si elegant
– Utilizare intuitiva si silentioasa
– Usor de intretinut si curatat pentru o durata de viata indelungata
– Ecran LCD
– Ajustezi dupa preferinta cantitatea de apa
– Tavita colectoare din inox
– Rasnita Premium din inox
– Sistem de picurare reglabil
– Autocuratare & Decalcifiere

Folosind aplicatia Melitta Companion, disponibila atat pe Android cat si pe iOS, ai posibilitatea sa selectezi aparatul pe care il detii. Pe pagina „MyMelitta” vei avea acces la informatii foarte utile despre cafea, precum alegerea gradului perfect de rasnire a boabelor de cafea, importanta procesului de prajire a boabelor, de ce apa utilizata este atat de importanta si alte informatii importante. Tot in pagina principala vei avea acces si la tutoriale ce te vor invata cum sa schimbi filtrul de apa, cum incalzesti lapte si cum cureti corect espressorul Melitta.

Verifica pretul actualizat la eMAG si detaliile complete privind acest expresor

Un avantaj important al acestui expresor este functia de autocuratare si decalcifiere. Programul integrat de curatare (cu o durata de aproximativ 15 minute) indeparteaza reziduurile si resturile de ulei de cafea care nu pot fi indepartate manual. In acelasi timp, programul integrat de decalcifiere (cu o durata de aproximativ 30 de minute) indeparteaza reziduurile de calcar din interiorul aparatului. Utilizarea corecta a celor doua programe asigura o durata de viata indelungata a espressorului Melitta si o cafea perfecta de fiecare data.

Transport Gratuit cu eMAG Genius >> vezi detalii

Pret aproximativ la reducere: 1000 lei (04.03.2021)
Garantie inclusa: Persoane fizice – 24 luni

Se gaseste si in varainta de culoare:
– Rosu – detalii aici

– Argintiu – detalii aici

Review 27 Ianuarie 2021
Am achiziționat aparatul de doua luni și pot să mi exprim acum părerea despre acest produs. Suntem destul de mulțumiți doar că aparatul are și niște afirmații contra:
– lasă foarte multa apa în tava de colectare și trebuie golită des
– nu are incorporat filtru de apa și trebuie cumpărat separat
– după doua luni ne au apărut niste semne de avertizare că ar trebui curățat și decalcifiat și am comandat kit de reparatii și întreține special pt Mellita și am făcut ambele etape (merge bine)
– nu are funcție de memorare, daca i se termina apa in timp ce macină cafeaua boabe, se oprește și dacă completezi cu apa, nu continua sa ți dea cafeaua…. Uita unde a rămas (trebuie reluat procesul de la început)… In rest, e OK!

Review 5 Aprilie 2020
Un produs excelent! Este fabricat in UE, iar calitativ se simte: materiale de buna calitate. Recomand cu încredere. Nu o fi cel mai tare espresor, dar raportul pret/calitate este absolut in regula. Nu exista o corelație între tăria cafelei si cantitatea de apa, așa ca va trebui sa le reglati succesiv pana când sunteți mulțumit deplin.