Espressor automat Melitta® Solo

Espressor automat Melitta® Solo

Espressor automat Melitta® Solo, 15 bari, 1.2l, Silver

> VEZI OFERTA AICI la eMAG <

Cu un design compact si elegant, espressorul automat Melitta Caffeo Solo se concentreaza pe doua aspecte importante: cafea cremoasa, adaptata preferintelor tale si aroma intensa a boabelor proaspat macinate.

Espressorul automat Melitta Caffeo Solo este realizat din materiale de inalta calitate ce imbraca in cel mai elegant si futurist mod tehnologia Melitta. Cu o latime de doar 20 de cm, acest espressor automat devine ideal pana si pentru spatiile mici.

Cea mai buna cafea este cea adaptata gusturilor tale. Espressorul Melitta Caffeo Solo dispune de sistemul AES (Aroma Extraction System) ce adauga un pas important procesului de extractie a cafelei: acesta distribuie o cantitate mica de apa peste cafeaua presata pentru a imbogati aroma cafelei. Astfel, cafeaua simpla devine extraordinara!

Poti prepara doua tipuri de cafea: espresso clasic si Café Crème. Pentru ambele poti selecta atat cantitatea de apa (intre 30 si 220ml), dar si intensitatea cafelei in functie de tipul de cafea pe care doresti sa o savurezi.

Cu espressorul automat Melitta Caffeo Solo nu faci niciun compromis: alegi unul dintre cele 3 nivele de intensitate a cafelei, setezi cantitatea de apa (intre 30 si 220ml) in functie de cana pe care doresti sa o folosesti si apesi butonul pentru o ceasca, sau cel pentru doua cesti daca doresti sa prepari doua cafele simultan. In plus, afisajul electronic te informeaza atunci cand espressorul Melitta necesita o curatare sau o detartrare.

Espressorul automat Melitta Caffeo Solo dispune de ecran digital ce te ajuta sa setezi usor setarile pentru cafeaua perfecta. Acesta afiseaza cele 3 setari de intensitate a cafelei si include modul pentru o ceasca de cafea si modul pentru doua cesti de cafea preparate simultan.

Verifica pretul actualizat la eMAG

Extra beneficii cu eMAG Genius >> vezi detalii

Pret aproximativ la reducere: 1.100 lei
Garantie inclusa: Persoane fizice – 24 luni

Acest expresor il gasiti si in varinata pe negru -> detalii aici

Raportul pret/calitate este absolut in regula. Nu exista o corelație între tăria cafelei si cantitatea de apa, așa ca va trebui sa le reglati succesiv pana când sunteți mulțumit deplin.

Este super ok pentru iubitorii de cafea, nu spumeaza lapte, nu face decât cafea, dar foarte buna. Un aparat silențios și elegant. Intreținerea este extrem de simplă.