Espressor automat Philips EP1220/00, Afisaj tactil, Setare Eco, Sistem classic de spumare a laptelui

Espressor automat Philips EP1220/00, 15 bar, 2 bauturi, 12 setari de macinare, Afisaj tactil, Rezervor 1.8 l, Setare Eco, Sistem classic de spumare a laptelui, Negru

> VEZI OFERTA AICI la eMAG <

Espressorul automat Philips EP1220/00 vine cu cateva caracteristici care il fac sa fie un expresor apreciat de cei care il folosesc si anume:

– Spuma delicioasa de lapte gratie sistemului clasic de spumare a laptelui – Sistemul clasic de spumare a laptelui genereaza abur, permitandu-ti sa pregatesti usor o spuma de lapte fina si cremoasa pentru cappuccino. In plus, cu numai doua piese, sistemul clasic de spumare a laptelui este, de asemenea, usor de curatat.

– Selectare usoara a cafelei cu afisajul tactil intuitiv – Gustul si aroma irezistibile ale cafelei din boabe proaspete este doar la o atingere distanta. Afisajul nostru tactil intuitiv iti permite sa selectezi usor cafeaua preferata.

– Ajusteaza intensitatea aromei si cantitatea cu My Coffee Choice – Ajusteaza intensitatea aromei si cantitatea de bautura folosind meniul My Coffee Choice. Alege cu usurinta din trei setari diferite pentru a se potrivi preferintelor tale.

– De la macinare fina la grunjoasa cu reglarea rasnitei in 12 trepte – Rasnitele noastre ceramice durabile pot fi reglate in 12 trepte pentru a transforma boabele de cafea in orice doresti, de la pudra ultrafina la macinare grunjoasa.

– Temperatura, aroma si spuma perfecte, ceasca dupa ceasca** – Sistemul de extragere a aromei realizeaza inteligent echilibrul optim intre temperatura de preparare si aroma extrasa prin mentinerea temperaturii apei intre 90 si 98 °C, in timp ce regleaza debitul de apa, astfel incat sa poti savura cafele delicioase.

– 20.000 de cesti din cea mai buna cafea cu rasnite ceramice durabile – Rasnitele sunt 100% ceramice: extrem de dure si de precise, astfel incat sa poti savura cafea aromata proaspata pentru cel putin 20.000 de cesti.

– Pana la 5000 de cesti* fara detartrare gratie AquaClean – Inovatia noastra brevetata, filtrul de apa AquaClean, garanteaza ca vei profita la maximum de espressorul tau complet automat. Prin schimbarea filtrului la solicitarea aparatului, nu va trebui sa-ti detartrezi aparatul timp de pana la 5.000* de cesti, beneficiind de apa curata si purificata. Dupa instalarea filtrului AquaClean in espressor, alarma de notificare pentru detartrare se dezactiveaza automat.

Verifica pretul actualizat la eMAG si detaliile complete privind acest expresor

Curatarea este extrem de usoara gratie unitatii de preparare complet detasabile, unitatea de preparare fiind inima oricarui espressor complet automat care trebuie curatata periodic. Unitatea de preparare detasabila permite curatarea temeinica prin simpla clatire la robinet.

Detartrarea se face automat, espressorul este usor de curatat si intretinut datorita programului automat, care te anunta cand trebuie sa detartrezi. Poti regla frecventa acestei proceduri pentru a se potrivi cu duritatea apei de acasa.

Poti spala sistemul de lapte LatteGo (sau sistemul clasic de spumare a laptelui), tava de scurgere si recipientul pentru cafea macinata in masina de spalat vase. Aceasta va economisi timp si va asigura o curatare igienica.

Pret aproximativ la reducere: 1600 lei (19.01.2022)
14 zile drept de retur
Garantie inclusa: Persoane fizice – 24 luni

Review 22 Noiembrie 2021
Pentru acasă Merită, cam gălăgios dar își face treaba, pentru pretențioși este game mai de vârf, La-m achiziționat la prețul de 1200 lei, peste prețul asta este alte serii mai performante, pentru 6-8 cafele zilnic este perfect

Review 18 Noiembrie 2021
Nu cred ca i-am descoperit toate tainele pentru ca avem doua probleme deja:
– nu am reusit sa activez filtrul (l-am montat)
– cafeaua pe baza de cafea macinata iese apa, apa chioara, nu colorata. Nu stiu ce se intampla.

Sper sa nu fie probleme de rezolvat prin service, asa ca daca exista utilizatori experiementati care au vreun hint despre cele de mai sus, va rog.

Eu l-am ales pentru ca am vrut cafea din cafea, nu din capsule (am avut Dolce Gusto si Nespresso), apoi am luat un DeLonghi mai rudimentar pe care dupa primele doua cafele l-am dat cadou mamei, pe motiv ca imi lipsea spuma de la Dolce Gusto).
Acum am ales acest aparat, pe care il gasesc marisor (dar e bine, e mica noastra bestie din bucatarie) si cam galagios, dar compenseaza cu o cafea buna, chiar daca e fara spuma.