Espressor automat Philips EP2220/10, filtru AquaClean, optiune cafea macinata

Espressor automat Philips EP2220/10

Espressor automat Philips EP2220/10, sistem de spumare a laptelui, 2 bauturi, filtru AquaClean, rasnita ceramica, optiune cafea macinata, Negru

> VEZI OFERTA AICI la eMAG <

Espressorul automat Philips EP2220/10 iti poate oferi spuma delicioasa de lapte gratie sistemului clasic de spumare a laptelui: sistemul clasic de spumare a laptelui genereaza abur, permitandu-ti sa pregatesti usor o spuma de lapte fina si cremoasa pentru cappuccino. In plus, cu numai doua piese, sistemul clasic de spumare a laptelui este, de asemenea, usor de curatat.

Afisajul tactil intuitiv te ajuta sa selectezi usor cafeaua dorita: gustul si aroma irezistibile ale cafelei din boabe proaspete este doar la o atingere distanta. Afisajul tactil intuitiv iti permite sa selectezi usor cafeaua preferata.

Cu optiunea My Coffee Choice poti ajusta intensitatea aromei si cantitatea de bautura: alege cu usurinta din trei setari diferite pentru a se potrivi preferintelor tale.

Rasnita ceramica este durabila si poate fi reglata in 12 trepte pentru a transforma boabele de cafea in orice doresti, de la pudra ultrafina la macinare grunjoasa. Rasnitele sunt extrem de dure si de precise, astfel incat sa poti savura cafea aromata proaspata pentru cel putin 20.000 de cesti.

Sistemul de extragere a aromei realizeaza inteligent echilibrul optim intre temperatura de preparare si aroma extrasa prin mentinerea temperaturii apei intre 90 si 98 ┬░C, in timp ce regleaza debitul de apa, astfel incat sa poti savura cafele delicioase.

Noua functie Aroma Seal protejeaza boabele de cafea si se asigura ca isi pastreaza aroma initiala in timp, reducand totodata zgomotul rasnitei.

Filtrul de apa AquaClean garanteaza ca vei profita la maximum de espressorul tau complet automat. Prin schimbarea filtrului la solicitarea aparatului, nu va trebui sa-ti detartrezi aparatul timp de pana la 5.000 de cesti, beneficiind de apa curata si purificata. Dupa instalarea filtrului AquaClean in espressor, alarma de notificare pentru detartrare se dezactiveaza automat.

Espressorul este usor de curatat si intretinut datorita programului automat, care te anunta cand trebuie sa detartrezi. Poti regla frecventa acestei proceduri pentru a se potrivi cu duritatea apei de acasa.

Verifica pretul actualizat la eMAG

Extra beneficii cu eMAG Genius >> vezi detalii

Pret aproximativ la reducere: 1.600 lei
Garantie inclusa: Persoane fizice – 24 luni

Optional: cei care cumpara acest model de expresor automat, cumpara si Filtru de apa Philips Saeco AquaClean CA6903/10
Filtru de apa Philips Saeco AquaClean CA6903/10
– Elimina calciul in mod natural datorita tehnologiei cu schimb de ioni: Tehnologia cu schimbi de ioni elimina calciul din apa, inainte ca acesta sa intre in cafetiera, prevenind astfel formarea sa. Daca filtrul este schimbat din timp la solicitarea aparatului, poti sa te bucuri de pana la 625 de cesti cu fiecare filtru*.