Espressor cafea Philips 2000 Series HD8651/09

Espressor cafea Philips 2000 Series HD8651-09

Indiferent ce sortiment de cafea îţi place, poţi măcina boabele pe loc, extrăgând toată savoarea cu ajutorul râşniţei ceramice, care nu supraîncălzeşte boabele. Apoi, cu sistemul de spumare manual, îţi vei putea completa cafeaua cu o spumă de lapte cremoasă şi fină.

– Espresso din boabe proaspete, prin simpla atingere a unui buton – Poţi obţine espresso-ul perfect (sau chiar două deodată) din boabe de cafea proaspăt măcinate, apăsând un buton şi aşteptând câteva secunde.

– Setările de măcinare ajustabile îţi permit să obţii cu uşurinţă gustul preferat – Poţi ajusta cu uşurinţă gradul de măcinare la unul dintre cele 5 niveluri disponibile. Alege nivelul cu cea mai fină măcinare pentru un espresso cu aromă completă sau unul cu o măcinare mai grunjoasă, pentru a obţine o cafea mai puţin tare – în funcţie de gustul tău.

– Obţine o cafea cu concentraţia pe care ţi-o doreşti, mulţumită funcţiei Memo – Graţie funcţiei de memorare a setărilor, care îţi permite să ajustezi şi să salvezi concentraţia cafelei preparate, vei putea obţine întotdeauna ceaşca perfectă de cafea. Bucură-te de o cafea incredibilă în ceaşca ta preferată, prin simpla atingere a unui buton.

– Spumă delicioasă de lapte graţie sistemului Classic de spumare a laptelui – Sistemul clasic de spumare a laptelui (cel pe care barista profesionişti în numesc Pannarello) eliberează abur pentru a te ajuta să prepari cu uşurinţă spumă de lapte fină pentru cappuccino-ul tău. Descoperă barista-ul din tine, pregătind specialităţi delicioase cu lapte, în modul tradiţional.

– Curăţare uşoară graţie grupului de preparare complet detaşabil – Grupul de preparare este inima oricărei cafetiere automate şi trebuie curăţat cel puţin o dată pe săptămână. Grupul nostru de preparare este uşor accesibil din lateralul cafetierei şi poate fi detaşat dintr-o singură mişcare, pentru a-l spăla cu uşurinţă sub jetul de apă de la robinet.

Caracteristici tehnice:
– Putere: 1400 W
– Capacitate rezervor: 1.0 L
– Rasnita incorporata: Da
– Culoare: Negru
– Dimensiuni (L x I x A): 420 x 295 x 325 mm
– Greutate: 7.0 kg
– Altele:

Capacitate boabe de cafea: 180 gr
Inaltimea maxima a cestii: 95 mm
Clatirea circuitului automat de cafea
Ciclu detartrare
Acces frontal la toate functiile
Dozator de apa fierbinte pentru ceai
Unitate de preparare detasabila
Rezervor detasabil de apa
Compatibil filtru Brita
Duza apa fierbinte / abur
Sistem de pre-fierbere
Lungime cablu: 80 cm
Material fierbator: Otel inoxidabil (Inox)

Acest espresor este conceput pentru a-şi curăţa automat circuitul la pornire sau la oprire, pentru ca tu să beneficiezi întotdeauna de o cafea cu un gust şi o aromă ireproşabile. Detartrarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espresorului tău. Acesta nu doar că te va anunţa atunci când este necesară detartrarea, dar te va şi ghida în cadrul procesului de detartrare automată, cu ajutorul unor mesaje clare, afișate pe ecran.